Търси
Filters
Няма продукти в кошницата.

Celestial Dance

Влезте в очарователния ритъм на космоса с нашите обеци Celestial Dance, където ефирната елегантност на перления полумесец грациозно валсира със сияещата привлекателност на златното слънце от неръждаема стомана. Всяка обеца въплъщава деликатния баланс на небесните сили, улавяйки същността на хармонията и единството в хипнотизиращ танц на светлина и сянка.
Светещият перлен полумесец и нежната му извивка предизвикват усещане за спокойствие. Допълвайки небесната прегръдка на луната, златното слънце от неръждаема стомана излъчва топлина и жизненост, вдъхвайки в дизайна нотка лъчиста енергия.
Заедно тези небесни двойници създават завладяваща хармония. Независимо дали се носят за небесно соаре или за разходка на лунна светлина, нашите обеци Celestial Dance ви канят да се присъедините към космическата симфония на вселената.
$ 22,23
+ -
Продуктови спецификации
Материал Неръждаема стомана
Материал Полимерна глина
Ширина ~ 3cm
Височина ~ 6cm
Размер на кутийката 10 x 10 x 2,5 cm
Напиши отзив
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
*
*
  • Лошо
  • Отлично
*
*
*
Продуктови спецификации
Материал Неръждаема стомана
Материал Полимерна глина
Ширина ~ 3cm
Височина ~ 6cm
Размер на кутийката 10 x 10 x 2,5 cm
Потребители купили този продукт, също купиха

Сребърни Обеци Strawberry 'Stones'

Леки и удобни обеци изработени от полимерна глина и сребро. Геометричната форма е неповторима и внимателно изработена на ръка.
$ 10,26

Пръстен Strawberry 'Stones'

Лек и удобен пръстен изработен от полимерна глина. Геометричната форма на пръстена е неповторима и внимателно изработена на ръка.
$ 10,26
top